Assalamualaikum,

Selamat datang ke Norlitasdabizzon9


Menjual Pelbagai

Produk Kecantikan dan kesihatan pada harga yg menarik..


Sebarang pertanyaan hubungi saya Noormala

sms /wassap : 016-2140790


Waktu perniagaan :

8pagi - 4 ptg

Isnin - Jumaat

(sabtu dan Ahad cuti)


Waktu pengeposan barang:

Isnin - Jumaat

Jika stok ada, anda bank in sebelum jam 3ptg boleh pos hari yg sama.


* HARAP MAAF *

Jika saya terlewat membalas mssg pertanyaan anda, mungkin saya terlepas pandang

atau sibuk waktu itu.

Saya akan cuba membalas secepat mungkin setiap pertanyaan anda dengan segera....


Kalau Berminat dengan produk yg ditawarkan anda boleh bank in ke akaun saya seperti di bawah :


NOOR MALA OSMAN


MAYBANK

164753001059


CIMB BANK

7603664608


INFO saya jika dah bank in atau wassap slip bank itu.

Bagi detail Nama dan alamat utk pos.


selamat membeli ...di sini...

Tambah pendapatan dengan topup jer...klik sini kalau nak tahu

27 August 2014

Aylamyra 24K Gold serum dengan 16 khasiat terbaik utk wajah

 
Aylamyra 24K Gold serum

KKMNOT111201570K

Mengandungi kepingan daun emas 24 Karat yang sememangnya telah 

diketahuiumum sangat berkhasiat dan mempunyai kesan yang menakjubkan 

dalam kategori produk Anti Penuaan.Produk ini membantu membuang toxin 

pada kulit,membuang sel kulit mati,menyembuhkan kulit rosak dan 

mengantikan sel kulit baru.Manakala hyaluronic acid pula membekalkan 

kelembapan optimum yang diperlukan oleh kulit kita.Acetyl Hexapeptide-3 

pula ataupun dikenali sebagai komponen botox yang membantu 

mengurangkan kedutan dan garis halus.

16 khasiat 24K Gold serum !!!!!


Anda yang rugi jika tidak mengunakannya sekarang.

1.Memperlahankan proses penuaan.

2.Menjadikan anda nampak lebih muda dengan segera.

3.Memberi efek wajah berseri-seri

4.Menganjalkan wajah

5.Kulit menjadi lebih tegang

6.Membaiki kerosakan kulit.

7.Mengurangkan kesan akibat sinar UV.

8.Mengurangkan garis-garis halus.

9.Menyamaratakan warna kulit.

10Melawan serangan radikal bebas.

11.Kulit lebih lembut dan halus.

12.Memperlahankan proses pemberhentian penghasilan kolagen kulit.

13.Mengelakkan kulit kendur.

14.Menggalakkan pertumbuhan sel

15.Bertindak sebagai pelindung matahari semulajadi.

16.Mengurangkan parut dan mengawal pengeluaran minyak.


 Anda  harus mengamalkan 24 K GOLD SERUM
 
Jika anda mengalami keadaan 
 
-kulit kering dan kelihatan gelap.
 
-sudah mula ada kedutan disekeliling mata
 
-kulit kusam dan tidak bermaya
 
-warna kulit tidak sekata dan pudar

-mengendur dan lembik (tidak anjal)
 
-dah banyak garis-garis halus
 
-kalau ada parut lambat nak hilang
 
-semakin banyak bintik2 hitam dan pigmentasi
 
-jeragat
 
-kulit rosak sebab dari dulu tak suka pakai sun block 
 
dan semua orang dan anda sediri tahu yang anda nampak tua sebelum waktunya.
 
Walaupun anda ada 1 dari perkara diatas anda harus ambil langkah segera.
 
Semua orang pun akan tua tapi biarlah tua tapi sentiasa cantik dan anggun.
 
Betul tak ?


Cara mengunakannya

Selepas cleansing dan toner , sapukan serum 24k gold ini ke seluruh wajah,
Urut sehingga semuanya diserap masuk boleh juga guna mesin. Lepas tu
boleh pakai pelembab malam atau siang seperti biasa.


Bahan-bahan.

Deionized water, Acetyl Hexapeptide-3,Palmitoyl Tripeptide-3.Glycerin,Butylene
Glycol,Poysorbate 20,Carbomer,Triethanolamine,Phenoxyethanol,
Methylisothiszolinone,Gold,Sodium Hyaluronate,Aloe barbadensis Gel,allantoin.

Harga 
Semenanjung RM 75
Sabah Sarawak RM 80

Dapatkan sekarang !!!
sms /wassap : 016-2140790
like fb page : Norlitasdabizzon9

AylaMyra Cleansing Gel

 

AylaMyra Cleansing Gel RM 60
KKMNOT121100400K

Dibuat khusus untuk wajah berminyak dan bermasalah.Ia juga mempunyai bahan aktif yang 
membersih secara mendalam tanpa mengeringkan dan menyakitkan kulit.Mengandungi khasiat 
Aloe vera,Lemon dan pelbagai herba yang berfungsi merawat dan melindungi kulit.

Cara mengunakannya.

Basahkan kulit dengan air. Kemudian ambil sedikit cleanser dan ramaskan dengan air kemudian
cuci muka dan urut wajah secara memutar.Bilas dengan bersih ,keringkan dan dikuti dengan
pemakaian toner.


Aylamyra Royal Whitening Serum - Terbaru

Serum Terbaru di Pasaran, sangat berbaloi..dapatkan segera



Serum berkualiti premium dengan khasiat berganda.Gabungan agen-agen pemutih sepertiArbutin ,Vitamin C, Delentigo, Alpha bisabolol dan anti free radikal Vitamin E membantu mengawal pembentukan melanin yang menyebabkan pigmentasi.

 
Delentigo
Serum ini juga membantu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menyamaratakan warna kulit.Serum ini mampu membuatkan kulit anda lebih cerah dan sihat secara semula jadi.

 
Arbutin
Antara khasiat serum ini adalah
-mencerahkan kulit
-menyamaratakan warna kulit
-menghilangkan kusam
-membuang sel kulit mati
-mengurangkan tanda penuaan
-mengurangkan jeragat dan bintik hitam
-membaiki tona kulit
-Anti Oksida
-Kulit cerah sempurna 

 
vitamin c

Cara mengunakan

Sapu 2 kali sehari sehingga menyerap pagi dan malam.
1 botol untuk kegunaan 3 kali untuk kesan terbaik.
1 box boleh tahan 15 hari.

Jika anda hanya ingin mencerahkan kulit boleh digunakan bersama Aylamyra Cocentrate Skin Brighterning cream untuk kesan terbaik. Manakala jika anda mempunyai masalah kulit pigmentasi dan jeragat gunakan bersama Aylamyra Skin Repair Cream.


Aylamyra Royal Whitening Serum 
Harga RM 138/box
1 box /10 bottle.
KKM Not 140600081k 


Berminat nak order
sms / wassap : 016-2140790
like fb page : Norlitasdabizzon9

21 August 2014

Set Babies Blink yg terbaru

BABIES BLINK 5 IN 1

set terbaru 

Set terbaru yg ada penambahan toner dalam satu set !!! 
kesan pengunaan babies blink mmg seawal 24 jam
 ia dpt mengecilkan pori2 muka,
mencerahkan
 17x ganda dari agent pemutih!!!
membantutkan naik jerawat,
matikanjerawat,menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit 
dan mengimbangkan minyak berlebihan!!!
cepat2 kesan seawal 24 jammmm!!!
ternyata berkesan semestinya yg original dari Norlitasdabizzon9

Latest babies blink 5 in 1.
Dengan toner. 
Extra marvelous. Extra gebusss.

Harga :
Rm120/set.

Harga Promosi :
Rm90/set.



Kandungan set babies blink 5 in 1

1. Day krim babies blink 25g
2. Night Cream Magic Babies Blink 25g
3. Glutacoll Soap
4. Serum Super Glowing 10ml
5. Toner White Glow (new)
 
Glutacoll Soap
menghilangkan bintik2 hitam
mengecutkan jerawat


Magic Night Cream
mencerahkan 12 kali ganda
melicinkan kulit
menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat
sekatakan tona kulit
menghilangkan jerawat
menghilangkan parut2 jerawat dan hitam
menggebu dan menghaluskan kulit
mencerahkan kulit seawal 24 jam
kulit lebih pinkish dan kenyal
mengecilkan pori- sesuai untuk semua kenis kulit
boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish
sesuai dari umur 12 tahun ke atas

Antibiotik Day Cream
mencegah pertumbuhan jerawat
meresap minyak di muka menjadi lembapan ~ kulit bebas minyak
membuatkan kulit segar dan berseri
memberikan perlindungan penuh dengan SPF60
sesuai untuk semua jenis kulit

Serum Babies Blink
Mecerah dan membekalkan lembapan pada wajah

Toner WhiteGlow
Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan
mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain
menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah serta kulit nampak berniar seawal 1 minit






 KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK

-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantng pada jenis jeragat
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan


KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK 5 in 1


**TIADA PENGELUPASAN
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1SET PENGGUNAAN 1-2 BULAN 
**PENTING!! DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

 





CARA PENGGUNAAN:


CARA PAKAI BABIES BLINK
  Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air 
dan keringkan

Siang
Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan 
pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)

Malam
Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka 
sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum 
krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan
 daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata.




Testimoni Yang Berjaya :











BABIES BLINK 5 IN 1 SET
RM120 (SM) / RM125 (SS)
RM90 (SM) / RM95 (SS)
(FREE POS)

Berminat pm/sms / wassap 
016-2140790
like fb page Norlitasdabizzon9

15 August 2014

CHRISZEN GEL EYELINER



CHRISZEN GEL EYELINER
HARGA : RM18.90
POS RM6 SM/ RM9 SS

Chriszen Pelancaran Baru!!
Semua orang guna excel paris/mn/nyx lip mate longlasting? Marilah, kami guna Chriszen gel eyeliner matte longlasting sekarang!! Ini barulah "Trend Terkini"
Chriszen gel eyeliner ini hanya satu warna iaitu--hitam sengit..
Perbezaan antara Chriszen Gel Eyeliner dan celak brand lain ialah:
- Warna hitam sengit (intense black+matte black) 
- Karis air dan "smudgeproof"
- Tahan lama selama 24 jam sehari! (LONGLASTING)
- Licin pakai
- Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak tahu make-up)
- Berus eksklusif yang sekali dengan botol.
- Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang pegang.
- Cepat kering selepas lukis di mata
- Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak.
- Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up remover.



Boleh tahan sangat lama dan paling penting tak comot. Nangis pun tak comot sebab waterproof!



CHRISZEN GEL EYELINER
HARGA : RM18.90
POS RM6 SM/ RM9 SS

Berminat nak order
sms /wassap : 016-2140790
like fb page Norlitasdabizzon9

TWILIGHT TURTLE LAMP - Lampu tidur yg menarik

Twilight Turtle Night Light..function untuk bagi tidur anak2 ataupun boleh buat bantal peluk..nak bagi orang tersayang pun boleh :-)




Cantik kan!!!.. anak-anak pasti suka jika bilik tidur mereka dihiasi dengan lampu yang mengeluarkan cahaya kerlipan bintang yang berwarna warni dan diikuti dengan alunan muzik dari si kura-kura yang comel ini.. Boleh digunakan sehingga 8 jam lamanya, menggunakan bateri atau boleh di cas menggunakan USB..



Fungsi Twilight Turtle :
1. Lampu tidur dengan cahaya bulan dan bintang
2. 4 warna lampu menarik biru, hijau, merah dan orange
3. 4 warna turtle - Biru, Pink, Green dan Brown..
4. 3 button - Button on/off, button pilihan warna lampu, button corak lampu dan button music
5. Soft music boleh on/off
6. Auto off selepas 45 minit
7. Guna kuasa elektrik (adaptor) atau battery AAA
Size: 30cm (L) x 19cm (W) x 10.5cm (H)






AVAILABLE COLOUR :
~ biru
~ hijau
~ kelabu
~ pink
~ coklat

TURTLE LIGHT
HARGA : 
RM45 (SM) / RM49 (SS)
* FREE POS


sms / wassap : 016-2140790
like fb page Norlitasdabizzon9

SERUM PANJANGKAN BULU MATA - VARIABLE Y

VARIABLE Y



HOT ITEM!!!

Serum panjangkan bulu mata
Cara guna sama dgn guna Mascara, sehari 2 kali , pagi dgn malam.
Kalau nak lebih cepat berkesan boleh guna 3-4kali sehari.

PS: lepas pakai Variable Y masih boleh pakai Mascara TAPI kena 
tunggu gel Variable Y tu kering br sapu Mascara.





VARIABLE Y
PRICE : RM25 (WM) RM30 (EM)
* FREE POS




  • Impikan bulu mata original yang menawan, lebat, hitam dan panjang?
  • Cuba Variable Y hari ini! Diformula dari ramuan semulajadi, antaranya minyak zaitun!
  • Hanya sapu 2-3x sehari seperti anda memakai maskara dan lihat pertumbuhan dan pemanjangan bulu mata baru anda dalam masa 7-15 hari!
  • Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita..
  • Mudah dibersihkan..


NOTED : 
Elakkan gel termasuk ke dalam mata. Cuci dengan air bersih sekiranya ia terjadi.
Jika ingin memakai maskara lain selepas sapuan Variable Y, tunggu gel ia kering terlebih dahulu.

 
VARIABLE Y SERUM
PRICE : RM25 (WM) RM30 (EM)
* FREE POS

Berminat cepat order sebelum habis stok
sms / wassap : 016-2140790
like fb page Norlitasdabizzon9
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "