Assalamualaikum,

Selamat datang ke Norlitasdabizzon9


Menjual Pelbagai

Produk Kecantikan dan kesihatan pada harga yg menarik..


Sebarang pertanyaan hubungi saya Noormala

sms /wassap : 016-2140790


Waktu perniagaan :

8pagi - 4 ptg

Isnin - Jumaat

(sabtu dan Ahad cuti)


Waktu pengeposan barang:

Isnin - Jumaat

Jika stok ada, anda bank in sebelum jam 3ptg boleh pos hari yg sama.


* HARAP MAAF *

Jika saya terlewat membalas mssg pertanyaan anda, mungkin saya terlepas pandang

atau sibuk waktu itu.

Saya akan cuba membalas secepat mungkin setiap pertanyaan anda dengan segera....


Kalau Berminat dengan produk yg ditawarkan anda boleh bank in ke akaun saya seperti di bawah :


NOOR MALA OSMAN


MAYBANK

164753001059


CIMB BANK

7603664608


INFO saya jika dah bank in atau wassap slip bank itu.

Bagi detail Nama dan alamat utk pos.


selamat membeli ...di sini...

Tambah pendapatan dengan topup jer...klik sini kalau nak tahu

30 September 2013

PIL HERBA 3IN1~ JAMU PERAWAN QASEH


Jamu perawan qaseh memang berbaloi, tak cuba tak tahu khasiat..dah cuba pasti puas hati...abang makin sayang..kesihatan makin terjaga..

1 botol mengandungi 100 biji .
Penggunaan sehingga 2 bulan lebih.
Harga RM 30.00
postage RM 6.00

✔Pasangan anda dingin
✔Nak Abang sayang selalu
✔Maintain ketat & Power
✔Tiada syahwat / keghairahan
✔Nak mantapkan punggung & tegangkan payudara
✔Hanya 1 biji shj dpt memberi kepuasan kpd pasangan anda !!!


PIL HERBA PQ~(3 IN 1) MAKAN,INSERT N CUCI
MAKJUN GENTEL BUATAN TANGAN (HANDMADE) 100% ASLI.
DARI PENGASAS PERAWAN QASEH.

Nak Ketat,Mantain Dara,Montok Dan Abangsayang selalu
(sejenis makjun warna hitam sebesar lada hitam)
Remaja (anak dara) hingga dewasa boleh mengamalkan pil herba ini utk merawat masalah dalaman dan luaran cth keputihan,senggugut,period x stabil,gatal2 di tmpat sulit,lendiran... apatah lagi amat sesuai sekali bagi yg sudah berumahtangga.Ut k ibu2 yg dlm pantang/selepas keguguran/operation pun boleh amik pil ni..utk berikhtiar mendapat zuriat pun boleh amik ...insyaallah mujarab.

Fungsi Pil Herba :
Mengatasi malasah keputihan,mis v berair
Merapatkan,Mengetatkan bahagian intim wanita
Menegangkan dan menganjalkan payudara dan punggung
Meningkatkan kesuburan wanita
Melancarkan haid dan mengatasi senggugut
Membuang toksin/ kolestrol dan lemak dalam badan
Memulihkan tenaga dan peredaran darah
Merawat masalah angin dalam badan
Memulihkan tenaga dan peredaran darah
Merawat masalah sakit lutut,lenguh-lenguh badan dan sakit urat
Mengurangi risiko sembelit dan buasir
Mengecutkan peranakkan bagi ibu selepas bersalin
Merawat masalah prolapse (ketombong)
Mengekalkan keayuan dan menegangkan kulit (awet muda)
Membantu mengawal tekanan darah tinggi
Melawaskan pembuangan air kecil/air besar
Menghilangkan masalah gata-gatal ditempat sulit
Mencuci bahagian sulit jika ada bau yang kurang enak
Menyegarkan bahagian miss v
Merawat dan menyembuhkan luka-luka dalaman semasa dalam pantang
Meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami/isteri

# Amat sesuai untuk ibu dalam pantang / keguguran / operation.
supaya luka-luka cepat sembuh dan memantapkan lagi bahagian dalaman (miss v).

Cara Makan :
Remaja - 2 biji
Dewasa - 3 biji
Ibu Menyusu - 2 biji
Lelaki - 4-5 biji


* Makan waktu pagi sekali sehari selepas makan.
* Untuk Grip/Ketat masukkan 1 biji sebelum bersama.

# makan 2-3 biji ~ untuk mengatasi masalah dalaman sprt penyakit keputihan,senggugut,lendiran,bau,period x stabil,mantapkan payudara & punggung,kesuburan(utk mendapat zuriat),dalam pantang,keguguran.

# insert 1 biji ~ ketika hendak bersama (hanya utk yg sudah berkahwin) dan tunggu sehinggan 3-4 jam untuk mengecutkan pintu rahim.

# Untuk mencuci ambil 6-8 biji ~ jika ada mengalami kegatalan di tempat sulit,rendam 6 - 8 biji pil dengan air suam panas dan kacau sehinggan jancur.Bilas di tempat sulit.Miss v akan segar dan kering .

Cara2 insert/masukkan ditempat sulit :

Tujuan untuk merapatkan faraj supaya ketat,padat,rapat. Khas untuk orang yang berkahwin dan untuk kembali dara semula.

* Duduk mencangkung dengan menggunakan jari dan masukkan 1 biji kedalam faraj sehingga berasa selesa.
* Pil Herba akan hancur dan meresap dengan sendiri apabila dimasukkan kedalam faraj.
*Selepas insert tunggu 2-3 jam sebelum bersama dengan pasangan.
* Pil Herba juga boleh dicuci selepas bersama atau sebelum bersama.
* Sisa Pil Herba akan keluar selepas 1-2 hari. (keluar macam kerak keputihan atau gumpalan ketulan keputihan dan berwarna kelabu, dan keperangan) Kesan selepas sumbat/insert.
* Faraj akan terasa ketat,padat dan rapat seperti malam pertama ( dara semula ). * Terasa kemutan yang kuat
*Bau dan lendiran ditempat sulit akan hilang
*Dinding rahim akan terus mengecut
*Menghangatkan bahagian keintiman wanita

Cara Pengambilan Selepas Bersalin/Dalam Pantang
Ambil selepas bersalin 3 hari.
Jika bayi anda ada jaudis,tidak dibenarkan ambil .
Ambil selepas bayi sihat atau selepas seminggu bersalin.

Cara Makan :
Remaja ambil 2 biji sekali makan
Dewasa 3 biji sekali makan .
Jika menyusu bayi ambil 2 biji.
Lelaki amalkan 3-4 biji sekali makan

*Jika bayi anda telah berusia 6 bulan dan keatas,anda boleh mengambil dos seperti biasa iaitu 3 biji setiap hari selepas makan.

**PERHATIAN**
*Wanita hamil dilarang ambil.
*Wanita dalam haid

**Banyakkan meminum air putih untuk hasil yang lebih baik
**Tindak balas adalah berbeza-beza mengikut kesesuaian badan seseorang
**Ini adalah persedian herba tradisional SESUAI UNTUK REMAJA,WANITA,IBU-IBU DALAM PANTANG,DAN JUGA LELAKI

##Diadun dan digentel secara hand-made dan diproses secara tradisional oleh PENGASAS SENDIRI (YANTY) PERAWAN QASEH.##

*BOLEH DISIMPAN DALAM PETI AIS/FRIDGE SELEPAS GUNA
*PASTIKAN MENUTUP RAPAT-RAPAT SELEPAS MEMBUKA PENUTUP UBAT

Testimoni Jamu Perawan Qaseh











Testimoni Jamu seri perawan(18xs)
(Perhatian:testimoni bukan tujuan melucah,cuma berkongsi keberkesanan jamu ini)

TESTIMONI 1
memang kene tny...mkn jamu ape ni...sebelum ni xxx mmg ade mkn jamu gak tp dia ckp yg ini....xbrenti mulut dia dok aduh aduh..bunyi je la mulut dia.hahhaaa yg dia xleh tahan tgk bukit 2 bijik tu la..makin dibesarkn makin dia xleh tahan!hahahaaa.tegang sume

Testimoni 2
tau x dlu klu nk projek dgn suami ada keluar angin dekat situ malu sgt tp lps mkn jamu akak ni ketat boleh trasa anu dia padat je panass dn kemutan pun kuat stim lebeh plaK.. betul ckp akak rugi spe x mkn jamu ni hehehe...

Testimoni 3
Allhamdullilah jamu u power berkesan i dah start makan for 2 hari smalam baru try masukkan kat rahim, suami i terperanjat dengan berbezaan nye
Testimoni 4
betul tu, sy pun setuju kak...patutlah badan sy x rasa letih sgt wlpn x cukup tidur...rupanya sbb jamu ni...insyaAllah pas habis sebotol ni sy akan order lg dr akak. pas abis sebotol ni sy nk promote kat kwn2 sy ;). thanks kak ;)

Testimoni 5
" MMG BERKESAN JAMU AKAK TU. tq nanti saya nak oder lagi.mmg ketat.. cik abg kepenatan giler, mula2 takut2 gak nak try jamu ni..tapi sekarang dah ok..badan rasa segar..tak macam dulu selalu penat2 balik keje,buat ke je banyak2 pun ok je..betul la mmg kiter kene makan jamu.."

Testimoni 6
salam.. makjun alhamdulillah.. buatkan saya tak senang duduk kat ofis.. hehehe.. actually mmg bg energy utk saya.. masalahnya saya plak tak duduk diam.. berjalannn je kjer nyer,.. :p the other thing, i've put 1 into d vagina, but didnt make love, hubby was tired, yet, the pill workout perfectly, usually every bath i take i'll washout the vagina, mmg padat! saya ada suggest to few friends too, let them try, if they love it, i'll place new order, k. sis.. thanks a lot.. Alhamdulillah..

Testimoni 7
Salam ,
Thanks 4 sharing a good things here. Alhamdulillah, I dah consume your jamu almost 1 week. The best result yg I nmpak & feel that my breast mcm rasa berisi (means tegang skit), yg bestnye saya x cepat letih, bertenaga, senang nk bangun pagi even tido lewat, yg dalaman xyah kate la, hehehe... sampai pagi hubby peluk. xnk renggang langsung. cuba dulu baru tau..... Insya-Allah memang x menyesal mkn jamu you nie...
TQ,

Testimoni 8
jamu u mmg best mula2 tu heran gak apsal rajin lbh..bgn pg xdok diam buat keje..dada pn rs cam keras sikit...heh.tp btl la sy heran tau mula2 tu rajin sgt..kebetulan mesin basuh rosak..membasuh ngn tgn x tersa apa2..mcm jd seronok lak dok pikiaq gak srg2 eh xdk mesin pun aku blh buat pasaipa..sllu tu sehelai pun klu blh nk campak lam mesin..haha.yg kt bwh tu jgn ckp la...hubby ckp rs lain la skrg..grip tersa kuat n tersa padat n penuh je kt dlm..hahahi pn pe lg...nk la tmbh stok bnyk2...haha.. i tabik spring kt jamu u ni...mmg terbaekkk la

Testimoni 9
TESTIMONI JAMU PERAWAN ~
" Assalammualaikum & Slmt pagi kak..
1st trial....last nite...this mrng my husband told me
~ like 1st night ...errmmm...dia sgt2 berpuas hati and galakkan untuk teruskan dgn jamu ini...~ 

Testimoni 9
"sy dh start mkn jamu tu..tp sy amik 2biji pg, 2bj mlm..mmg bpeluh..pulak tu pahit sgt jamu tu..tahan jelh..hehehe..pg smlm sy amik, tghari dtg period..huh, boleh tahan darah y kuar..ringan rasa badan..thanks so much akak..coz promote n adakn jamu ni..baru 2 hari telan..kena hntikn dulu..:-)
Testimoni 10
(NAMA DIRAHSIAKAN) 18SX !!!
"salam kak, smlm dh try lagi sekali.actly insert utk keputihan, letak mlm, tb2 subo2 laki nak plak.hehe, klakar plak, x pnah2 dia mngarut, subo tdi dia ckp kolamnya sempit.melecet bibir luar, kne terjah, pedih ckit la bila nk kluarkn balik, kering sdh.pas tut,......... dia cium bibir sengeh2....hahaha"

Testimoni 11
"mkn jamu u mkin lm mkin sempit spi pedih2...huhu..heheh....hubby i bkn main meracau lg...sempit la padat la penuh la...mengena sasaran la..gigitan hebat la...hahaha..."
Testimoni 12
" Allhamdulillah sejak kebelangan ni suami mcm kuat pula cemburu dan x mhu renggang langsung.Dlu klu blk je kje dia x kesah lgsung la tp skrg blk lewat call tny kt mna..huhuhuhu semua berubah lps kena penagan jamu akk tu hahaha "

Testimoni 13
"klu fizikal..kt nasi lemak 2 tu..n kt apam tu dh tembam..hahahha peyut pn dh kempis..klu pojek..abg ckp,jamu ni lg sedap la..hahahhaha"


Testimoni 14
" Alhmdulillah, dh 3 botol sya mkn jamu ni, dh da kesan dh.. suami dh puji, dia ckp all perfect.. cewahhhh.....
kwn2 plak puji muka dh b'seri2, dada plak dh nmpak montok.. hehe.. "

Testimoni 15
"Slm kak,jamu akak mmg 0k.time being sy rsa snang sgt nk bgun pg.dlu mta pnyala liat.yela sy kje 3shft.bla blk kul 11pm then jumping shft pg mta rsa xleh bka.tp sjak mkn jamu akak ni,mmg snangla bgun pg.yg lain l0m trasa sgt.bsma hubby pn dia xla ckp pe2 lg myb sbb br.. Lum try insert lg la c0z takt.sy ni mmg ngeri skit kalu nk msukkn pape kt c2.dlu bsalin pn xbrani tgk jahitannya huhuhu.. Skrg tgh tggu nk dptkn yg k2 lak kalu de rzki
Testimoni 16
" thanks akak,anipun hari yg ke 5 dh period,tak sbr mau mkn,so far pakai jamu perawan alhamdulilah bdn crgs keputihn berkurangan kemutan makin kencang..
Testimoni 17
"assalam iena..mmg xsia2 aya bertukar ke jamu perawan.sbb nak mkn n bawa g mana2 senangklu dulu mkn jamu serbuk dah le nak mkn kena pejam celik bru leh telan hehehehe pasti xkan lupa xlengkap hidup tanpa jamu perawan."
Testimoni 18
"as salam..mmg btul2 bgs la jamu 2...abg ckp beza btul dgn b4 ni.ketat mampat sume ade hehe....nanti kite order lg k... :)
Testimoni 19
JUMAAT 18/3/11 10.39AM
"salam... hai kak... i da mkn jamu akak n rasa best sngt...thk u so much.. akak jgn stop jual jamu ni tau...heheheheh..pas mkn jamu akak ..pergh ketat gilertu "
Testimoni 20
"sis..kerana jamu sis la suami xxx jd semakin syg..3 ari lps dia blk kmpg.selalu ye bila blk c ni dia terkam ank.tp skrg ni x wat cam tu.dia terkam sy dulu masuk bilik....dia kata rindu sgt..sy rasa x rugi bli byk wat stok...terima kasih dr sy utk sis dn jamu perawan..x tahu nk dkp apa lg..alhamdulilah."

Testimoni 21
hi .. i dh try jamu perawan u, mmg mantap r.. hubby i ckp kacip i makin kuat .. tqvm 4ur product
Testimoni 22
Sy dh mkn jamu ni baru 2 minggu,,terasa kesannya,dulu dingin je dgn suami,,skrg on aje,,suami kata mcm dulu2..sblm ada anak,breast rasa penuh jer,,punggung pn mantap blk,perut flat blk,,tq sbb jamu yg berkesan

BANYAK LAGI KOMEN2 DAN FEEDBACK DR CUSTOMER2 YG TLH MEMILIH JAMU MEREKA 
SERTA AMAT BERKESAN UTK MERAPATKAN KEMBALI HUBUNGAN MEREKA SUAMI ISTERI
KEMBALIKAN MEMORI INDAH MALAM PERTAMA MU .....

Berminat nak dapatkan jamu yg power ni.
Harga RM 30
tidak termasuk postage

pm kat fb page Norlitasdabizzon9
atau
sms/wassap : 016-2140790

29 September 2013

Shiseido Black , White & Naturgo Mask - Menarik Keluar Blackhead & Whitehead di Wajah Anda!

Shiseido Black , White & Naturgo Mask - Menarik Keluar Blackhead & Whitehead di Wajah Anda! 

Saya percaya pasti ramai yang mengalami masalah bintik bintik hitam kat muka terutamanya pada kawasan hidung. Memang susah nak hilang benda tu kan!




Shiseido Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead & whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore & Malaysia.







SHISEIDO BLACK MASK







* Mask berbentuk cecair hitam pekat melelikat *


SHISEIDO WHITE MASK 






* Mask berbentuk cecair putih pekat melikat*


NATURGO MASK 




Shiseido Mask merupakan masker peel off yg 

digunakan utk menghilangkan blackhead & 

whitahead. Ia merupakan salah satu hot item selling 

di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, 

Korea, Singapure & Malaysia.







Shiseido Black Mineral Mask From Japan 

Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, memutihkan dan mencerahkan kulit muka.

Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, jerawat,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.


Cara Penggunaan:

1) Cuci muka terlebih dahulu seperti biasa.
2) Steam atau wapkan muka dengan air panas agar pori2 terbuka lebih kurang 5 minit. (tidak diwajibkan, kalau rajin buat la yer..)
3. Sapukan masker di muka anda, terutama bahagian yg diinginkan seperti hidung atau di kawasan yg byk balckhead & whitehead. (Jauhkan dari terkena pd kening, bibir dan kawasan mata)
4) Boleh gunakan dangan jari. Kalau pakai jari lebih mudah untuk disapu supaya lebih rata di muka.
5) Biarkan selama lebih kurang 30 minit hingga masker benar2 kering/keras.
6) Cabut masker perlahan dari bawah ke arah atas wajah anda dan anda akan lihat sendiri blackhead & whitehead melekat di mask.
7) Bersihkan wajah dengan air dingin agar pori-pori tertutup dengan sempurna.







Shiseido Black/White mask adalah di buat dari Collagen disertai elemen mineral laut dalam. Masker dengan kandungan nutrisi paling lengkap.

Perawatan kecantikan menggunakan Lumpur Laut Mati sebagai masker wajah sama dengan memberi suapan makanan 'bergizi' pada kulit yang dapat merawat keindahan kulit. Kelebihan lainnya, semua toksin yang terdapat pada sel kulit akan terangkat, sehingga kulit lebih bersih dan segar sekaligus halus dan kencang.

Masker ini merupakan masker kegemaran para doktor kulit , karana hasilnya jelas dan nyata dalam sekali perawatan. Biasa disebut oleh mereka sebagai " Masker Pembersih Total " .

Perawatan menggunakan masker ini selain mencerahkan & memutihkan kulit , menghilangkan noda bekas jerawat & flek,ia juga merangsang pembentukan kolagen & elastis pada jaringan kulit , sehingga kulit anda akan kencang, lembab, kenyal, kedutan di kening & pipi berkurang, pori pori kulit wajah mengecil. Perawatan yang tepat untuk melawan tanda tanda penuaan awal.










KELEBIHAAN 3 JENIS MASK NI BERBEZA-BEZA IKUT 

KEPERLUAN MUKA KITE.....


Shiseido Blackhead Remover Mask sangat disarankan kerana berfungsi untuk membersihkan 


dan menanggalkan sel kulit mati, blackheads dan whiteheads, mengecilkan pori-pori, 

memutihkan dan mencerahkan kulit muka.



Sheseido Black Mask berkesan utk memulih, mencerah, menghalus, melembut, mengatasi masalah kulit gelap/tak sekata, kesan terbakar, mengecutkan jerawat2 halus

,menyerap minyak 3x lebih berkesan, membantu membuang bintik2 hitam /putih 

diwajah, juga menghaluskan liang2 roma terbuka. Sesuaiutk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.




NATURGO GOLD OREN - Shiseido Naturgo Mud Mask terbuat dari lumpur yang ada di laut dalam, kaya 
mineral dan bahan alami. Shiseido Naturgo Mud Mask dapat membersihkan pori-pori secara menyeluruh,mengawal minyak berlebih, menghaluskan wajah, mengurangkn jerawat dan mencerahkan kulit



Shiseido White Mask-
 Shiseido Peel-off White Mask berfungsi untuk mencerahkan dan memutihkan 
wajah, menghaluskan wajah, mengurangkn kedut2 dan mengangkat sel kulit mati.

Shiseido White mask bagus untuk mendinginkan dan mencerahkan kulit setelah berpanasan 

dibawah sinar matahari.


CARA PENGUNAAN:-
- Bersihkan wajah terlebih dahulu.
Sebaik baiknya steam kan wajah dengan air panas selama sekurang-kurangnya 10 ~ 15 minit. Ini 
   bertujuan utk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
- Biarkan wajah kering baru sapu mask.
- Tunggu selama 30 minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan.
* Anda akan dapat rasakan yang bintik bintik hitam tu ditarik keluar dari wajah anda!







 
Boleh Dipakai Pada Bahagian Hidung 






                                              Boleh Juga Dipakai Pada Keseluruhan Muka
                                    Bintik bintik hitam akan melekat pada mask apabila ditarik. 




AWAS!!! TUNGGU MASK BETUL-BETUL KERING BARU TARIK YER!!!
DAN ELAKKAN MASK DARI TERKENA PADA BULU KENING @ BULU MATA ANDA YER!!!

TESTIMONIAL PENGGUNA !!!















1  Sachet RM1.50
50 sachet RM 50

* boleh campor2 : black / white / naturgo
..* harga tak termasuk pos ..

BERMINAT NAK ORDER
PM FB PAGE Norlitasdabizzon9
atau
sms / wassap 016-2140790

EMILAY WHITENING CLEAR SPOT- mencerahkan kulit secara semulajadi

EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS begitu penting untuk kesihatan kulit wanita/lelaki pada masa kini kerana setiap hari kita harus berhadapan dengan sinar UV matahari, pendingin hawa, pencemaran, bahan kimia pada makanan dan juga stress yang dapat mempercepat proses penuaan, kulit menjadi kusam, warna kulit tidak sekata, kering, timbul flek -flek hitam dan kedutan di wajah. Hal ini terjadi seiring dengan perubahan warna kulit wajah, kerana warna kulit wajah sangat bergantung pada pigmen dibawah kulit yang disebut melanin.

EMILAY WHITENING CLEAR SPOTS FROM USA


Kulit cantik, putih, gebu, halus,, bersinar adalah idaman semua perempuan . tetapi kerana begitu mahalnya perawatan kecantikan hanya segolongan tertentu saja yang biasa mendapatkan perawatan di pusat kecantikan . EMILAY menawarkan perawatan kecantikan kulit dengan harga terendah




EMILAY WHITENING BEMANFAAT UNTUK :
- Memutihkan
- menegangkan Kulit
- Mengurangkan Jerawat
- Menghilangkan Bekas Jerawat/ bintik
- Kulit Terasa Lembut Dan Kenyal
- Mencegah Penuaan
- Mencantikan Kulit (Lebih Segar Dan Sihat)
- Antioksidan Tinggi
- Menyamarkan Kelebihan Pigmentasi (Bintik Hitam, Tanda Bekas Luka)
- Tidak Ada Pengelupasan
- Menghilangkan Toksin / Racun Dalam badan

PERUBAHAN akan mula nampak SETELAH 3-4 MINGGU PERTAMA
HASIL biasanya 2-3 Bulan untuk kulit gebu dan putih ( bergantung kepada tingkat putih yang anda nak)

PENGGUNAAN : 
DOSAGE : 2 x 1 hr (pagi / malam)

TIPS UNTUK PENGAMBILAN EMILAY WHITENING 

Pngambilan Emilay Whitening slama 2 bulan sgt digalakkn utk mdapatkn hasil yg maximum.

Then continue utk 3 bulan lg utk menstabilkan kulit anda..

Kulit anda tidak akan btukar kpda kulit asal kerana suppliment ini telah mnukarkan sel-sel dalam badan kita . 

DOS YANG DIPERLUKAN : 2 x 1 hr (pagi - malam) Isi : 60 Softgel (Untuk 1 Bulan) 

NOTE: 
*TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK WANITA HAMIL,
SEDANG GANGGUAN KESIHATAN 
UNTUK HASIL MAKSIMA DISARANKAN 

*PERBANYAKAN MINUM AIR PUTIH 2-3 LITER & MAKAN BUAH BUAHAN 

*BERHENTI MAKAN KETIKA PERIOD ( MAKAN SEMULA HARI KE4-KE5) 

*ELAKKAN MAKAN / MINUM MAKANAN YANG BERKAFEIN 

*UNTUK KULIT ASIA (Efek pemutihan kulit biasanya dicapai dalam waktu sekitar 3 minggu , dengan pengambilan rutin dan teratur). 

*HASIL MAKSIMA biasanya 2-3 Bulan untuk Putih .

TIDAK BOLEH DIGUNAKAN UNTUK WANITA HAMIL ATAU MEREKA YANG ADA MASALAH KESIHATAN

Kelebihan & Keistimewaan EMILAY SOFTGELS:
★ Berbentuk softgel yang mudah diserap tubuh.
★ Terbuat dari bahan semulajadi serta ekstrak vegetables/tumbuh-tumbuhan.
★ Boleh dimakan oleh lelaki dan wanita yang ingin tampil putih berseri.
★ Boleh dimakan dari usia 12 tahun hingga usia lanjut.
★ Tanpa kesan sampingan, pengelupasan, iritasi, dll.
★ Supplement harian yang lengkap untuk kesihatan & kecantikan.
★ Hasil akan kelihatan seawal 15-30 hari anda akan merasakan sendiri perubahan yang terjadi pada kulit wajah dan seluruh tubuh.



HARGA RM55

POS RM6 / RM9 (SBH SRWK)

Isi : 60 Softgel (Untuk 1 Bulan)


 

100% berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan :
1. GRAPE SEED / ANGGUR
2. GINSENG
3. ALOE VERA
3. PEARL/ MUTIARA
4. RUMPUT LAUT
5. GREEN TEA
6. TUMERIC 

Extract OPC- 88mg
Vitamin C-36.2mg
Vitamin E- 8.21mg
Green tea extract-100mg
Wooden pta flavonoids-25mg
Lipoic acid-15mg
Turmeric-25mg

 KHASIAT emilay whitening:

- memutihkan
- menegangkan kulit
- mengurangkan jerawat
- mengurangkan bekas jerawat
- menghilangkan bintik-bintik hitam
- kulit terasa lembut dan kenyal
- awet muda
- mencantik kulit (lebih segar dan sihat)
- antioksidan tinggi
- memudarkan pigmentasi (bintik hitam, parut luka)
- tiada pengelupasan
 



UNTUK KESAN MAKSIMUM PERLU:
*Minum BANYAK3 air kosong min 3 liter dan MAKAN Buah-buahan
*UNTUK KULIT ASIA (kesan pencerahan kulit biasanya dicapai sekitar 1 bulan++ dengan pengambilan secara tetap dan teratur).

*HASIL MAKSIMA biasanya 2-3 Bulan untuk Putih .
Manufactured by : NUTRITIONAL PRODUCT CO. LTD.
CMP QUALITY 100& Recycable, 100% Certificated Laboratory Tested
Health permits : No. 0178
Standard: Q/INKS07-2006


 
 


Wajah lebih cantik, licin dan tidak berminyak secara SEMULA JADI. Tidak perlu lagi make-up tebal2.



Emilay Whitening mengandungi khasiat dan zat yang tinggi NATURAL PRODUCT. Tiada bahan kimia Tidak perlu lagi bedak serta foundation yang merapu untuk kelihatan cantik, kecantikkan akan muncul dari dalam. Hasilnya, ia kelihatan sihat, licin dan cerah






Jimat masa dan wang. Kebiasaanya, wanita perlu ambil masa 30 minit keatas untuk make-up, kini tidak perlu lagi, pengambilan Cuma sehari sekali sahaja, selepas sarapan atau selepas lunch Ia jimat dan MURAH anda tidak perlu beli pelbagai jenis produk yang bernilai ratusan ringgit setiap bulan, kerana Emilay Whiteningsudah cukup untuk seorang wanita!


Grape seed extract bertindak menghilangkan bekas jerawat, menghilangkan bintik dikulit, Kulit terasa lembut dan kenyal, mencantikkan kulit (lebih segar dan sehat), membaiki sel kulit (bintik hitam, tanda bekas luka).

Mencegah penuaan. Green tea extract Wooden pta flavonoids (Teknologi France terkini) akan membantu melambatkan penuaan secara semulajadi.
Tiada ada pengelupasan berlaku, kulit tidak kering dan berminyak

Perlindungan UV. ALOE VERA extract yang membantu perlindungan dari sinar UV secara semula jadi. Teknologi UV terbaru dari USA (2012) ini hanya ada pada  Emilay Whitening.

Melembabkan kulit muka dan tidak kering, dengan adanya Extract OPC dan Vitamin C , kulit anda akan lebih lembab secara semuljadi dari dalam, yakinlah! Ini pasti!

Vitamin E dan Wooden pta flavonoids (Teknologi France) mempunyai antioksidan yang sangat tinggi dan ia akan memutihkan kulit muka dalam masa yang pantas.






Teknologi USA dan100% selamat & HALAL Manufactured by : NUTRITIONAL PRODUCT CO.LTD .
MADE IN USA
CMP QUALITY
100% Natural product & 100% Certificated Laboratory Tested

Health permits : No. 0178
Standard: Q/INKS07-2006


Kesan terpantas dalam tempoh 2-3 minggu, bergantung kepada komposisi semulajadi setiap pengguna, extract PEARL & RUMPUT LAUT akan mempercepatkan pemutihan. 100% berkesan!
Sesuai untuk LELAKI juga, lelaki juga digalakkan mengambil kerana ia merupakan product natural, tidak perlu bimbang!!



Emilay Whitening merupakan whitening product No1 di USA, ia JUGA mula MENEMBUS PASAR ASIA dan afrika. BEST SELLER DI 26 NEGARA, dan kini dimalaysia, SANGAT RUGI JIKA ANDA TIDAK DAPATKANYA PADA PROMOSI KALI INI.

Kelebihan Emilay Whiteningdibanding Supplement pemutih lainnya adalah bentuknya yang Softgel sehingga mudah diserap oleh tubuh dan ia bertindak dari dalam secara semulajadi.
Emilay Whitening telah disahkan selamat untuk dimakan . Di Malaysia, produk ini telah disahkan oleh KKM.

 

 
  • Wanita/Lelaki yang mengiginkan wajah putih, tanpa jerawat dam gebu serta menawan dan sering kali tertipu dengan produk-produk lain yang kurang berkualiti.
  • Wanita/Lelaki sibuk dengan tugasan harian sehingga memerlukan supplement yang efektif tetapi memberikan hasil yang menakjubkan seperti emilay whitening
  • Sudah mencuba pelbagai produk kesihatan wajah, pergi ke pusat kecantikkan tetapi masih tidak mendapat hasil yang diingini.

Kesan ketara dalam 2 minggu

Perubahan selepas 3 minggu

Hanya 14 hari boleh lihat hasilnya!!

3 Minggu sahaja penggunaan!!



[Manufactured By]  NUTRITIONAL PRODUCTS CO.LTD.
MADE IN USA








HARGA BIASA/PASARAN: RM80 Per Bottle
✿Harga Promosi : RM50 (Semenanjung Malaysia)
✿Harga: RM55 (Sabah dan Sarawak)

BERMINAT NAK ORDER
BOLEH SMS/WASSUP 016-2140790
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "