Assalamualaikum,

Selamat datang ke Norlitasdabizzon9


Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan pada harga yg menarik..


PENGHANTARAN:


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Cepat dapatkan produk yg ditawarkan sementara stok masih ada..

Sebarang pertanyaan hubungi saya Noormala

sms /wassap : 016-2140790


Tambah pendapatan dengan topup jer...klik sini kalau nak tahu

21 August 2014

Set Babies Blink yg terbaru

BABIES BLINK 5 IN 1

set terbaru 

Set terbaru yg ada penambahan toner dalam satu set !!! 
kesan pengunaan babies blink mmg seawal 24 jam
 ia dpt mengecilkan pori2 muka,
mencerahkan
 17x ganda dari agent pemutih!!!
membantutkan naik jerawat,
matikanjerawat,menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit 
dan mengimbangkan minyak berlebihan!!!
cepat2 kesan seawal 24 jammmm!!!
ternyata berkesan semestinya yg original dari Norlitasdabizzon9

Latest babies blink 5 in 1.
Dengan toner. 
Extra marvelous. Extra gebusss.

Harga :
Rm120/set.

Harga Promosi :
Rm90/set.



Kandungan set babies blink 5 in 1

1. Day krim babies blink 25g
2. Night Cream Magic Babies Blink 25g
3. Glutacoll Soap
4. Serum Super Glowing 10ml
5. Toner White Glow (new)
 
Glutacoll Soap
menghilangkan bintik2 hitam
mengecutkan jerawat


Magic Night Cream
mencerahkan 12 kali ganda
melicinkan kulit
menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat
sekatakan tona kulit
menghilangkan jerawat
menghilangkan parut2 jerawat dan hitam
menggebu dan menghaluskan kulit
mencerahkan kulit seawal 24 jam
kulit lebih pinkish dan kenyal
mengecilkan pori- sesuai untuk semua kenis kulit
boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish
sesuai dari umur 12 tahun ke atas

Antibiotik Day Cream
mencegah pertumbuhan jerawat
meresap minyak di muka menjadi lembapan ~ kulit bebas minyak
membuatkan kulit segar dan berseri
memberikan perlindungan penuh dengan SPF60
sesuai untuk semua jenis kulit

Serum Babies Blink
Mecerah dan membekalkan lembapan pada wajah

Toner WhiteGlow
Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan
mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain
menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah serta kulit nampak berniar seawal 1 minit






 KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK

-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantng pada jenis jeragat
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan


KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK 5 in 1


**TIADA PENGELUPASAN
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1SET PENGGUNAAN 1-2 BULAN 
**PENTING!! DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

 





CARA PENGGUNAAN:


CARA PAKAI BABIES BLINK
  Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air 
dan keringkan

Siang
Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan 
pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)

Malam
Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka 
sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum 
krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan
 daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata.




Testimoni Yang Berjaya :











BABIES BLINK 5 IN 1 SET
RM120 (SM) / RM125 (SS)
RM90 (SM) / RM95 (SS)
(FREE POS)

Berminat pm/sms / wassap 
016-2140790
like fb page Norlitasdabizzon9

15 August 2014

CHRISZEN GEL EYELINER



CHRISZEN GEL EYELINER
HARGA : RM18.90
POS RM6 SM/ RM9 SS

Chriszen Pelancaran Baru!!
Semua orang guna excel paris/mn/nyx lip mate longlasting? Marilah, kami guna Chriszen gel eyeliner matte longlasting sekarang!! Ini barulah "Trend Terkini"
Chriszen gel eyeliner ini hanya satu warna iaitu--hitam sengit..
Perbezaan antara Chriszen Gel Eyeliner dan celak brand lain ialah:
- Warna hitam sengit (intense black+matte black) 
- Karis air dan "smudgeproof"
- Tahan lama selama 24 jam sehari! (LONGLASTING)
- Licin pakai
- Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak tahu make-up)
- Berus eksklusif yang sekali dengan botol.
- Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang pegang.
- Cepat kering selepas lukis di mata
- Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak.
- Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up remover.



Boleh tahan sangat lama dan paling penting tak comot. Nangis pun tak comot sebab waterproof!



CHRISZEN GEL EYELINER
HARGA : RM18.90
POS RM6 SM/ RM9 SS

Berminat nak order
sms /wassap : 016-2140790
like fb page Norlitasdabizzon9

TWILIGHT TURTLE LAMP - Lampu tidur yg menarik

Twilight Turtle Night Light..function untuk bagi tidur anak2 ataupun boleh buat bantal peluk..nak bagi orang tersayang pun boleh :-)




Cantik kan!!!.. anak-anak pasti suka jika bilik tidur mereka dihiasi dengan lampu yang mengeluarkan cahaya kerlipan bintang yang berwarna warni dan diikuti dengan alunan muzik dari si kura-kura yang comel ini.. Boleh digunakan sehingga 8 jam lamanya, menggunakan bateri atau boleh di cas menggunakan USB..



Fungsi Twilight Turtle :
1. Lampu tidur dengan cahaya bulan dan bintang
2. 4 warna lampu menarik biru, hijau, merah dan orange
3. 4 warna turtle - Biru, Pink, Green dan Brown..
4. 3 button - Button on/off, button pilihan warna lampu, button corak lampu dan button music
5. Soft music boleh on/off
6. Auto off selepas 45 minit
7. Guna kuasa elektrik (adaptor) atau battery AAA
Size: 30cm (L) x 19cm (W) x 10.5cm (H)






AVAILABLE COLOUR :
~ biru
~ hijau
~ kelabu
~ pink
~ coklat

TURTLE LIGHT
HARGA : 
RM45 (SM) / RM49 (SS)
* FREE POS


sms / wassap : 016-2140790
like fb page Norlitasdabizzon9

SERUM PANJANGKAN BULU MATA - VARIABLE Y

VARIABLE Y



HOT ITEM!!!

Serum panjangkan bulu mata
Cara guna sama dgn guna Mascara, sehari 2 kali , pagi dgn malam.
Kalau nak lebih cepat berkesan boleh guna 3-4kali sehari.

PS: lepas pakai Variable Y masih boleh pakai Mascara TAPI kena 
tunggu gel Variable Y tu kering br sapu Mascara.





VARIABLE Y
PRICE : RM25 (WM) RM30 (EM)
* FREE POS




  • Impikan bulu mata original yang menawan, lebat, hitam dan panjang?
  • Cuba Variable Y hari ini! Diformula dari ramuan semulajadi, antaranya minyak zaitun!
  • Hanya sapu 2-3x sehari seperti anda memakai maskara dan lihat pertumbuhan dan pemanjangan bulu mata baru anda dalam masa 7-15 hari!
  • Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita..
  • Mudah dibersihkan..


NOTED : 
Elakkan gel termasuk ke dalam mata. Cuci dengan air bersih sekiranya ia terjadi.
Jika ingin memakai maskara lain selepas sapuan Variable Y, tunggu gel ia kering terlebih dahulu.

 
VARIABLE Y SERUM
PRICE : RM25 (WM) RM30 (EM)
* FREE POS

Berminat cepat order sebelum habis stok
sms / wassap : 016-2140790
like fb page Norlitasdabizzon9

11 August 2014

Cantik dalam masa 3 hari dengan Aura Babies Sakura

AURA BABIES SAKURA

HARGA : RM39.90 + FREE SHAKER
KOS POS : RM6 SM/ RM10 SS

Fenomena terbaru untuk KULIT GEBU,SIHAT DAN CANTIK menggunakan bajet yg rendah....
AURA BABIES SAKURA

Diformulasikandengan 15x premium stemcell, high vitamin C yang berkualiti untuk memberikan tubuh anda keperluan asas yang diperlukan untuk kulit dan badan yg sihat.

Ia tidak hanya melembutkan, memutihkan dan melembapkan seluruh kulit anda, ia mengembalikan keremajaan ke dalam kulit anda membuatkan ia kuat, sihat dan selembut sutera.

*RM39.90/jar (berperisa oren dan blackcurrant)


Kebaikan dan kelebihan AURA BABIES SAKURA
o Kesan seawal 3 hari pengunaan.
o Dengan 15x Premium Stemcell
o Pencerahan kulit lebih pantas
o Kulit lebih anjal dan gebu
o Mengaktifkan penghasilan kolagen
o Anti Penuaan
o Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
o Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, pigmentasi & melasma.
o Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
o Kulit lebih lembap
o Membantu masalah kulit
o Mengatasi masalah keguguran rambut
o Mengurangkan parut & tompok hitam
o Mengurangkan cellulite
o Mengurangkan rekahan pada tumit
o Mengurangkan stretchmark
o Melembapkan bibir yang kering
o Detoxifikasi toksin dalam badan
o Atasi masalah sakit sendi
o Menguatkan tulang
o Menurunkan kadar kolestrol
o Memberi tenaga & meningkatkan stamina
o Meningkat pegeluaran susu ibu
o Sesuai untuk lelaki dan wanita

Produk yang baik sesuai untuk lelaki dan wanita yang mementingkan kesihatan dalaman dan luaran....

Cara pengambilan Aura Babies Sakura adalah seperti berikut.

1. Jika dalam keadaan sentiasa sibuk. Para penguna boleh terus tuang kedalam mulut dan dilarutkan secara semulajadi untuk mendapatkan khasiatnya.

2. Satu scoop Aura Babies Sakura + dengan 120ml air sejuk dan di goncang menggunakan shaker.

3. Untuk betul-betul dinikmati. Aura Babies Sakura juga boleh di dengan jus kegemaran pengguna. Dua scoop dan dicampur dengan 200ml jus kegemaran para pengguna dan boleh ditambah dengan ais untuk mendapatkan kenikmatan yang lebih.

** Pengambilan yang terbaik adalah pada sebelah pagi ketika perut kosong dan juga sebelum tidur di waktu malam......

TESTIMONI AURA BABIES SAKURA
















TERDAPAT DALAM 2 PERISA : ORANGE DAN GRAPE

1 JAR RM39.90 (400 gram) + FREE SHAKER
* kos pos semenanjung RM6 / Sabah Sarawak RM10
berminat nak order 
sms / wassap : 016-2140790
like fb page Norlitasdabizzon9

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "