Assalamualaikum,

Selamat datang ke Norlitasdabizzon9


Menjual Pelbagai

Produk Kecantikan dan kesihatan pada harga yg menarik..


Sebarang pertanyaan hubungi saya Noormala

sms /wassap : 016-2140790


Waktu perniagaan :

8pagi - 4 ptg

Isnin - Jumaat

(sabtu dan Ahad cuti)


Waktu pengeposan barang:

Isnin - Jumaat

Jika stok ada, anda bank in sebelum jam 3ptg boleh pos hari yg sama.


* HARAP MAAF *

Jika saya terlewat membalas mssg pertanyaan anda, mungkin saya terlepas pandang

atau sibuk waktu itu.

Saya akan cuba membalas secepat mungkin setiap pertanyaan anda dengan segera....


Kalau Berminat dengan produk yg ditawarkan anda boleh bank in ke akaun saya seperti di bawah :


NOOR MALA OSMAN


MAYBANK

164753001059


CIMB BANK

7603664608


INFO saya jika dah bank in atau wassap slip bank itu.

Bagi detail Nama dan alamat utk pos.


selamat membeli ...di sini...

Tambah pendapatan dengan topup jer...klik sini kalau nak tahu

29 October 2014

Cantik Luar dan Dalaman hanya dengan BELLEZZA ESSENTIAL

PANTANG TENGOK WANITA BERDAHI LINCIN!!! 
PASANGAN ANDA MULA LAH NAK MENGGATAL!!!!


BERTINDAK SEGERA SEBELUM TERLAMBAT...


Putih, Gebu, Sihat & Awet Muda...Melengkapkan Kecantikan Anda

Mudah & Senang dan Mampu Milik, 30 sachet untuk SEBULAN...

Hanya 2 langkah :
1) Koyak Sachet

2) Minum terus dari Sachet 

TESTIMONIAL 
 JERAGAT SEMAKIN PUDAR, TONA KULIT DAH SEKATA.
Kak Norma “ Lepas consume 10 sachet, Jeragat semakin pudar, tona kulit semakin sekata dan kulit menjadi lembab."

 MASALAH RESDUNG HILANG DENGAN 1 SACHET SHJ!!
Farina “ Sy baru ambik 1 sachet masaalah Resdung saya hilang terus"

 SUSU MELIMPAH-LIMPAH
Aida “ Aida baru consume 2 sachet, susu dah melimpah-limpah”

 SAKIT SENDI & SAKIT2 BADAN HILANG
Tikah “ Allhamdulillah, sakit sendi mak dah semakin berkurangan”


► JOM TENGOK APA LAGI KEBAIKAN BELLEZZA ESSENTIAL:
() Rasa yang sangat sedap.
() Di perbuat dr kolagen Ikan yg berkualiti tinggi (Ikan yg diimport)
() Mengandungi pemakanan Sunnah seperti Kurma, Madu, Delima & Habbatus Saudah
() Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. (boleh letak dalam bag)

Muka kusam, parut2 lama 
Akibat terlalu memakai make up utk modelling sebelum ni..
Alhamdulilah, selepas 3 bulan consume B.E. Kulit makin glowing & parut almost gone..
Cuba banding muka Duta Bellezza, 3 bulan sebelum mengamalkan BE, dan selepas mengamalkan BE.Ternyata berbeza..


Official MODEL FAREEDA pun dah mula consume B.E.

Model Fareeda & Pengguna Tegar B.E yang semakin gojes. 
Ibu kepada 3org anak yang comel.

FUNGSI UTK KECANTIKAN: 
() Memulihkan kulit rosak, berparut, kusan dan bermasalah
() Mencerah dan pemutihkan kulit seluruh badan
() Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap
() Mengurangi kedutan dan garis-garis halus
() Mengecilkan pori-pori kulit
() Melindungi dari sinaran UV
() Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
() Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
() Mengurangkan kesan parut-parut lama.

FUNGSI UNTUK KESIHATAN: 
() Anti Kanser
() Meningkatkat sistem imunisasi badan
() Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
() Mengurangi sakit radang dan sendi
() Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
() Baik untuk mata
() Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi
() Meningkatkan kualiti tidur
() Mengatasi masaalah resdung
() Meningkatkan Kadar metabolisma dalam badan
() Menyah toksid dalam badan
() Membantu mendapatkan berat badan yang Ideal
() Sesuai untuk pesakit Diabetis
() sesuai untuk lelaki dan perempuan.



+ Produk Berstatus GMP Certified
+ Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM (160614/06/152)
+ Produk Muslim & Herbal
+ Produk Selamat & Berkesan

CARA PENGAMBILAN
Kesan Cepat dan terbaik 
1 Sachet pada waktu pagi sebelum breakfast1 Sachet pada waktu malam sebelum tidur.  

➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼
HARGA 
[] Semenanjung Malaysia —> RM150 

[] Sabah / Sarawak —> RM160
➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼➼
  














































30 SACHET / BOX

READY STOCK....!!!

HARGA  !!!

RM 150 SM
RM 160 SS


FREE POSTAGE

BERMINAT NAK ORDER
SMS / WASSAP : 016-2140790

100%ORIGINAL

PENGHANTARAN: 


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.

17 October 2014

PENURUNAN BERAT BADAN DALAM MASA 15 HARI

GARCINIA BURNER 

MEMBAKAR LEMAK DALAM MASA 15 HARI

Penat kawal MAKAN perut tak kempis2 juga?
LEMAK terus berkembang biak membesarkan punggung, lengan dan peha?
Baju seluar tukar saiz lebih BESAR tiap kali raya?
Kawan kutuk badan macam anak gajah terlepas Zoo Negara?
Tiada masa bersenam tapi berharap nak KURUS juga?

Ayuh.. usah putus asa! Cuba dulu GARCINIA BURNER..
Tidak mustahil anda hilang 5 - 10 kg sebulan rilek2 saja !!


PRODUK BARU!!! CONFIRM KURUS DLM 15 HARI!!!
MUDAH, CEPAT & BERKESAN!!
PENURUNAN BERAT BADAN DALAM MASA 15 HARI 
“Bukan Janji Tapi Pasti”

Memperkenalkan GARCINIA BURNER (GB)!!

* Tanpa perlu berlapar.
* Tanpa perlu senaman.
* Tanpa perlu senak perut.
* Sesuai untuk lelaki dan wanita.
* Tiada kesan sampingan seperti pening, letih, mengantuk, mual, angin, sukar tidur malam, sembelit, jantung berdebar dan gangguan hormon.


* Supplement perlangsingan NO.1 di Germany.
* Mendapat pengiktirafan sebagai supplement perlangsingan terbaik di seluruh Eropah.
* Dipersetujui oleh seluruh ahli-ahli FARMASI di Eropah.
* Formula oleh Dr. Oz dengan 100% bahan semulajadi.
* Halal dan dijamin selamat!!!



5 KANDUNGAN UTAMA GARCINIA BURNER

✔ Garcinia Combogia
✔ Orange Peel Guarana
✔ Aloe Vera
✔ Hoodia
✔ Green Tea

KEBAIKAN GARCINIA BURNER

✔ Melancarkan dan membaik pulih peredaran darah
✔ Membuang toksin dalam tubuh
✔ Menghalang pembentukan lemak
✔ Mengawal berat badan
✔ Mengurangkan dan mengawal selera makan
✔ Mengurangkan kolestrol
✔ Menambah tenaga
✔ Mengurangkan asma serta lelah
✔ Melancarkan peredaran darah ketika haid
✔ Menstabilkan hormon 


CARA PENGAMBILAN GARCINIA BURNER


BERAT 50 KG - 59 KG
✔ Memadai makan 1 biji/sehari sebelum sarapan pagi

BERAT 60 KG - 70 KG
✔ Makan 2 biji/sehari 
✔ Ambil 2 biji sekali pagi atau ambil 1 pagi dan 1 malam sebelum pukul 7 malam

BERAT 70 KG DAN KE ATAS
✔ Makan 3 biji /sehari
✔ 2 biji pagi dan 1 biji malam sebelum pukul 7 malam (bergantung kepada ketahanan badan seseorang)

ALERT!!

✔ Lebihkan minum air suam, agar proses 
pembakaran lemak berjalan lancar dan cepat
✔ Jauhkan dari minuman seperti air kelapa, 
air limau, teh O dan minuman sejuk
✔ Kurangkan juga makanan berminyak


BAGI IBU YANG MENYUSU

Hanya sesuai jika umur bayi melebihi 6 bulan, kerana bayi sudah boleh makan 'Solid Food' @ makanan pejal.

Cara pengambilan 

Bagi Ibu bekerja 

Ambil 1 biji selepas sarapan pagi @ setelah menyusukan bayi sebelum ke tempat kerja. 

Bagi Surirumah 

Ambil 1 biji selepas sarapan pagi @ setelah menyusukan bayi. Banyakkan minum air suam


TESTIMONI

















READY STOCK....!!!

HARGA PASARAN !!!

RM 130 SM
RM 135 SS

HARGA PROMO KAMI !!!

RM 120 SM
RM 125 SS


100%ORIGINAL


PENGHANTARAN: 




KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI 
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 2 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRACKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


☎ Belian boleh terus SMS / Whatsapp  ke 

016-2140790

LIKE FB 
Norlitasdabizzon9
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "