Tambah pendapatan dengan topup jer...klik sini kalau nak tahu

PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN YANG PALING HOT

BAGAIMANA ANDA MAMPU UNTUK ‘MAINTAIN’ SIHAT, CANTIK & AWET MUDA...

TANPA Perlu ‘Buang Duit’ Setiap Bulan di SPA Kecantikan Atau Membuat Pembedahan Agar Kekal Muda...

Memperkenalkan Produk Makanan Penjagaan Kesihatan Dan Awet Muda Pilihan Masa Kini. Bagi Anda Yang Pentingkan Kesihatan Diri, Kecantikan Kulit Dan Wajah Serta Awet Muda

Ingin tahu lebih lanjut ?

Hubungi segera saya : Noormala

Hp : 016-2140790

08 April 2014

GLUTACELL ♥ Inspired by Botox ( Rahsia kecantikan Anne )




 GLUTACELL INSPIRED BY BOTOX 
RM139
Now RM109 + FREE GIFT FROM HQ
60 biji kapsul

♥♥★★ PREGGY MOMMY @ BREASTFEEDING MOMMY PON BOLEH AMBIL! ★★♥♥

Ramai wanita mengimpikan kulit yang tegang seperti menggunakan BOTOX tetapi tidak berkemampuan untuk melakukan suntikan berbisa ini. 

Kini kami telah menemui formula seakan BOTOX yang diberi nama GlutaCell™. Ianya bukan sahaja dapat memutihkan kulit, tetapi dalam masa yang sama akan membantu meningkatkan keyakinan diri seorang wanita.

Penggunaan Glutacell tidak akan memberi kesan serta merta dan Ianya akan berperingkat bergantung atas tona kulit seseorang. Jika ada produk yang menjanjikan dalam masa yang pendek, ianya dikhuatiri mengandungi bahan kimia yang tinggi. Pengambilan GlutaCell™ secara berterusan akan menjadikan kulit lebih putih, gebu dan halus.



Take n go..!! Senang.. Tak perlu dibancuh ^_^



KEBAIKAN GlutaCell™ :
• Meningkatkan kelembapan kulit
• Mengurangkan pigmentasi dan garis halus
• Melambatkan proses penuaan
• Mencerahkan lingkaran hitam di bawah mata
• Menegangkan kulit
• Membuatkan tona kulit sekata
• Membuang toksin di dalam badan
• Mengecilkan liang pori
• Mengurangkan kehitaman di celah peha dan bawah lengan
• Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah.
• Membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit.
• Merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan lain-lain.
• Baik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut.
• Antioksidan semulajadi. 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E. 
• Menghindar dan mencegah dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan Gout.
• Mengurangkan rambut gugur
• Mengelakkan insomnia

FUNGSI UTAMA GlutaCell™ :
o Antioksida 
– Bertindak sebagai Master of Antioxidant, dengan menyingkirkan pelbagai bentuk radikal bebas dari pencemaran udara, asap rokok, hasil penyinaran ultra ungu, zat kimia dalam makanan dan bahan pencemar lain. Radikal bebas sangat merbahaya kerana dapat merosakkan sel tubuh badan manusia. 

o Imunisasi 
– GlutaCell™ juga dapat meningkatkan ketahanan tubuh badan dari penyakit melalui pembentukan sel darah putih yang juga merupakan antivirus. Pengambilan Glutathione juga dapat membantu untuk mendapatkan tidur yang berkualiti dan lebih nyenyak.

o Nyahtoksin 
 Salah satu fungsi utama di dalam GlutaCell™ adalah membuang toksin di dalam badan yang mendatangkan penyakit kepada manusia. 

o Menghindar, mencegah dan menghalang dari penyakit kronik seperti Kanser, Alzheimer, Parkinson, Diabetic, Sakit Jantung dan Gout

Kecantikan -  Meningkatkan kelembapan kulit malah mengurangkan pigmentasi dan garis halus  serta melambatkan proses penuaan. Mencerahkan lingkaran hitam di bawah mata. Menegangkan kulit. Membuatkan tona kulit sekata. Membuang toksin di dalam badan. Mengecilkan liang pori. Mengurangkan kehitaman di celah peha dan bawah lengan. Makanan tambahan terbaik untuk kulit kelihatan muda, sihat dan lebih cerah. Membantu mencantik, menghalus dan menganjalkan kulit. 

Merawat pelbagai masalah seperti jerawat, jeragat dan lain-lain.  Baik untuk penglihatan, gigi, kuku dan rambut. Mengurangkan rambut gugur. Memontokkan tubuh badan



Antioksidan semulajadi. 550 kali lebih kuat berbanding Vitamin E !!!!!.

CARA PENGAMBILAN :

Kunyah 1 biji 2 kali sehari
** Untuk kesan yang lebih cepat, ambil 2biji 2 kali sehari


INGREDIENT : 


VITAMINC, TALAPIA COLLAGEN, TANAKHA, L-GLUTHATHIONE,HYALURONIC ACID,STRAWBERRY FLESH, MAQUI BERRY, COCOA EXTRACT



Penggunaan GlutaCell™ dapat DIRASAI KESANNYA SEAWAL 7 HARI PEMAKAIAN SECARA KONSISTEN.

1 Minggu  Kulit kurang berminyak & kelembapan kulit semakin meningkat.

2 Minggu  Jerawat mula mengecut-kulit menjadi semakin lebih lembut-tona kulit menjadi lebih sekata-liang roma semakin mengecil dan kesan parut semakin pudar.

3 Minggu  Jeragat semakin pudar dan mulai hilang, akar rambut semakin kuat, kesan parut akan hilang, kulit menjadi lebih anjal pada seluruh badan, tona kulit menjadi lebih sekata, seimbang, cerah, gebu dan semakin montok.



 Kecantikan bukan pada paras rupa sahaja, kecantikan dalaman lebih penting..!! ^_^ Dua dua cantik lagi seronok.. Tapi apa guna cantik kalau tidak sihat ??.. Glutacell mengandungi Glutathione, yang boleh menguatkan sistem ketahanan badan..!! Musim2 hujan ni eloklah kita sama sama menjaga kesihatan.. Memang perit bila nikmat kesihatan ditarik.. Mencegah lagi elok dari mengubati.. Jom dapatkan pada harga promosi ini RM109..!! Free postage semenanjung..

TERBARU..!! siapa kah ni..?? kenal x??.. Feeya Iskandar a.k.a cik piiaaahhh from sinar fm.. pengguna setia GLUTACELL ni.. patutlah cantik..!!





















 GLUTACELL INSPIRED BY BOTOX 
RM139
Now RM109 + FREE GIFT FROM HQ
60 biji kapsul

Berminat nak order
sms / wassap : 016-2140790

21 March 2014

DEWY EXTRA WHITENING ( Serbuk Vitamin untuk kulit cerah gebu)



Dewy Extra Whitening (Serbuk Vitamin)
READY STOCK!!!

Mahu kulit putih melepak seperti Zila Bakarin??




Dewy membantu mencantikkan dan mencerahkan seluruh kulit muka dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Rasa buah yang sangat sedap dan diadun dengan 3 bahan-bahan SUPER PLATINUM iaitu Bunga Sakura, Buah Camu Camu (kandungan Vitamin C tertinggi di dunia 50X lagi tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax)


1 scoop Dewy = 50 biji buah oren


Apa Produk Dewy Extra Whitening?


Kulit cantik bak artis Korea dengan Dewy Extra Whitening! Merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu mencantikkan dan mencerahkan kulit muka dan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Rasa buah yang sangat sedap dan diadun dengan 3 bahan-bahan SUPER PLATINUM iaitu Bunga Sakura, Buah Camu Camu (kandungan Vitamin C tertinggi di dunia 50X lagi tinggi dari buah oren) dan Lilin Lebah (Beeswax).


✿ Serbuk vitamin dengan 50x vitamin c semulajadi lebih tinggi dari oren.
✿ Formula pencerahan pantas dan hebat.
✿ Booster untuk Produk kecantikan/Supplement

Jika nak cepat nampak kesan makan supplement , tambah Dewy Extra Whitening ke dalam supplement anda.







Kenapa perlu pilih DEWY?

✔ TERJUAL 1000 Botol dalam 2 minggu!!!! 
✔ 1 Scoop Dewy = 50 BIJI BUAH OREN
✔ Mudah dibawa ke mana sahaja
✔ Rasa yang sedap
✔ Harga yang berpatutan tapi anda dapat KESAN YG HEBAT
✔ Mudah diambil - terus di makan begitu sahaja
✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita
✔ SERBUK VITAMIN DENGAN 50X VITAMIN C SEMULAJADI
✔ FORMULA PENCERAHAN PANTAS DAN HEBAT!
✔ BOOSTER untuk Produk kecantikan/Supplement - Jika nak cepat nampak kesan makan supplement , tambah SERBUK VITAMIN ke dalam supplement anda.

✔ Melindungi kulit dari sinaran UV
✔ Menghilangkan jerawat
✔ Mengurangkan minyak dimuka
✔ Mencerahkan kulit,mencerahkan melanin kulit,
✔ Menyingkirkan toksin dan mencantikkan kulit,
✔ Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit, 
✔ Mengurangkan garis-garis halus,meratakan warna kulit,
✔ Mengebukan kulit,
✔ Menyegarkan kulit agar tidak kusam,
✔ Mengurangkan pigmen,mengurangkan parut,
✔ Melembutkan kulit,
✔ Mengecilkan liang roma agar wajah tampak licin menawan.
✔ Mencantikkan kulit disekitar mata agar mata nampak lebih bermaya dan tidak lesu serta lebih berseri
✔ Menguatkan akar rambut (dapat elakkan keguguran rambut yang melampau)
✔ Menguatkan kuku
✔ Menguatkan sendi-sendi,
✔ Menyihatkan gusi dan mata


Cara pengambilan : 

⇛ SETENGAH SUDU KECIL/ SETENGAH SCOOP terus dimakan begitu sahaja 1-2X sehari : Rasa manis buah 
⇛ Mix bersama minuman berperisa seperti jus buah-buahan
⇛ Mix bersama produk minuman kecantikan / kesihatan




KANDUNGAN SERBUK VITAMIN 1 Botol Berat 80g (1 Botol kegunaan sebulan):

-Bunga Sakura
-Buah Camu Camu 
-Beeswax (Lilin Lebah)
-Acerola Cherry
-Grapeseed Extract
-Hyaluronic Acid
-Pearl Powder
-Hydrolized Collagen
-L-Glutathione
-Multiple Stemcell
-Maquiberry
-Blueberry
-Strawberry
-Cranberry
-Tomato
-Kiwi
-Apple
-Papaya


Siapa yang sesuai makan Dewy?
⇛Wanita dan lelaki 
⇛Ibu Hamil 5 bulan keatas
⇛Ibu yang sedang berpantang dan menyusu


KECIL - KECIL CILI PADI

-Walaupun botol Dewy kecil,jangan pandang sebelah mata dengan kehebatan kandungan bahan super platinum di dalam Dewy ni. Mengandungi CONCENTRATED VITAMIN C

1 scoop DEWY = 50 Biji Vitamin C
Buah Camu Camu mempunyai kandungan VITAMIN C TERTINGGI DI DUNIA.

Disebabkan kandungannya yang pure dan concentrate,anda tidak perlu kuantiti yang banyak untuk mendapatkan kesan yang hebat. 

'LESS IS MORE'

DENGAN DEWY Hanya setengah scoop sehari terus di makan cukup untuk anda mendapatkan kulit cerah dan gebu.

Produk keluaran Muslim
KKM dalam proses permohonan untuk mendapatkan surat pengkelasan produk



Testimoni


HARGA PASARAN: RM85.00
HARGA OFFER: RM65.00 (FREE POSTAGE)

NAK ORDER?

PM/SMS/WASSAP : 016-2140790
Email : normalaosman76@gmail.com

20 March 2014

Shake N Take Blender Juicer Cup Murah

SHAKE N TAKE



Memblender tidaklah akan menjadi sulit apabila Anda menggunakanShake N TakeShake N Take Blender Cup adalah satu-satunya blender dual fungsi yang berfungsi sebagai blender atau juicer sekaligus sebagai cup atau gelas. Jadi, dengan Shake N Take, Anda hanya perlu memblender di dalam cup juicer lalu boleh terus meminumnya dari cup juicer tersebut. Senang kan? 
shake n take
SHAKE N TAKE adalah cara terbaru dalam membuat jus di dalam satu bekas dan boleh meminumnya terus dari bekas yang sama. Menggunakan shake n take murah ini akan menambah perlengkapan rumah tangga dan dapur anda. Membuat suami makin sayang pada istri dan sebaliknya, serta anak menjadi lebih gemar minum jus di rumah. Dapatkan Shake n take dari kami


Kelebihan menggunakan Shake N Take

  1. Shake N Take mampu memberikan kemudahan untuk Anda untuk membuat jus dan terus minum dari dalam cup juicernya
  2. senang kerana anda  tidak perlu menggunakan gelas lagi untuk minum
  3. Sangat sesuai untuk Anda yang suka olahraga dengan membawa botol minum
  4. Ukuran shake n take yang minimalis sehingga tidak memakan tempat yang terlalu banyak
  5. Tersangat menjimatkan masa dalam membuat jus menggunakan shake n take
shake n take


Shake n take dilengkapi dgn : 
Bottle blender dgn ukuran 9inch x 2.5 inch
Volume : 600ml
Voltage : 180W
Ukuran motor blender : 5, 5inch x 4inch
Bahan bottle : Plastic aman makanan
Pisau blender : stainlestel







HARGA PASARAN: RM80.00
HARGA OFFER: RM70.00 (FREE POSTAGE)

NAK ORDER?

pm/sms / wassap : 016-2140790
email: normalaosman76@gmail.com

Wajah Semulajadi Berseri dengan Chriszen Moist Cake Foundation

Bedak Asas + L-Glutathione = Chriszen Moist Cake



Inginkan Wajah Semulajadi?
Kulit Wajah Lembap, Halus, Cerah


Kini tiada lagi masalah Muka Berminyak!
-L-Glutathione (Mencerahkan)
-Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
-Kolagen (Menghaluskan)
-Pelembap (Melembapkan)




Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
2 in 1:
Beige: Foundation + SPF 50/+++
White: L-Glutathione + Collagen 400,000mg

Net: 20g
Formulated in Korea
Chriszen Moist Cake ini memang bagus ke??
Jawapannya ialah:
-mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
-mengandungi Collagen yang berfungsi untuk membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
-mengandungi Pelindung UV yang berfungsi melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
-mengandungi Pelembap yang berfungsi melembapkan kulit wajah.
-membantu menyembunyikan lubang atau parut jerawat muka.
-mengurangkan keminyakan muka.
-mengandungi NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai di muka.




Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
No. 1 Merah Jambu Cerah
No. 2 Merah Jambu
No. 3 Kuning Langsat


apa color sesuai i pakai?

kulit cerah, pakai no.1
kulit sederhana, pakai no.2
kulit gelap/kuning langsat, pakai no.3


Cara-cara pakai Chriszen Products
Step 1: Pakai ampoule ke seluruh muka(2 titik).
Step 2: Rub and mix Chriszen Moist Cake tu supaya mendapat warna foundation yang CONTRAST.
Step 3: Tunggu sebentar supaya ampoule dan moist cake tu absorb ke dalam kulit anda.
Step 4: Muka anda sudah jadi macam muka ARTIST Korea yang NATURAL + PUTIH!!

TIPS: Rub and mix lebih L-Glutathione(putih) supaya membolehkan muka anda jadi putih dengan sepanjang masa tapi bukan sebentar saja!























HARGA: RM 59 (SEM) RM63 (SS)
POSTAGE: FREE!!!!
FREE 1 PC AMPOULE (WHILE STOCK LAST)


Anda pakai ampoule sebelum "make up"?? Jika jawapan anda ialah "tiada"... 
Maksudnya anda sudah "OUTDATE" !! 
Kelebihan Chriszen Ampoule 
-Mencerahkan kulit wajah 
-Melembapkan kulit wajah 
-Melicinkan kulit wajah
 -Tahankan "make up" sepanjang hari Dengan penggunaan Chriszen Ampoule, anda tidak perlulah -Merisaukan "make up" anda tidak tahan sepanjang hari -Merisaukan kulit anda kering (Kulit anda yang kering akan menyebabkan "make up" anda nampak tebal dan jadi seperti "cake face" -Merisaukan kulit wajah yang nampak pucat dan letih (gelap) Cara-cara penggunaan Chriszen Ampoule, 1. Dua titik ampoule untuk seluruh muka, pat pat pat muka anda supaya Chriszen Ampoule diserapkan ke dalam muka anda. 2. Tunggu sebentar (1 minit), anda akan dapat rasa bahawa ampoule sudah diserapkan ke dalam muka anda. 3. Muka anda sudah jadi lembap dan cerah! 4. Pakai "make up" atau "skin care" anda seperti biasa. Jadi, anda jangan Miss kepeluangan kali ini untuk dapatkan Chriszen Ampoule dengan Percuma!! Anda cuma membeli satu Chriszen Moist Cake sudah boleh dapat Chriszen Ampoule yang bernilai RM29 dengan FREE!!

Berminat nak Order?
sms / wassap : 016-2140790
email : normalaosman76@gmail.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "