Assalamualaikum,

Selamat datang ke Norlitasdabizzon9


Pelbagai Produk Kecantikan dan kesihatan pada harga yg menarik..


PENGHANTARAN:


KAMI MENGUNAKAN POS LAJU
SETIAP ITEM YANG DIHANTAR AKAN SAMPAI
KEPADA PELANGAN DALAM TEMPOH 1 KE 3 HARI.
NO RUJUKAN ITEM (TRAKING NUMBER)
AKAN DIBERIKAN SETELAH URUSAN JUAL BELI SELESAI.


Cepat dapatkan produk yg ditawarkan sementara stok masih ada..

Sebarang pertanyaan hubungi saya Noormala

sms /wassap : 016-2140790


Tambah pendapatan dengan topup jer...klik sini kalau nak tahu

04 September 2014

Bedak Miyami 2 Way Cake

MIYAMI 2 Way Cake



Kejelitaan Semulajadi

Setiap wanita ingin menjadi lebih cantik. Miyami, satu rangkaian alat solek bermutu dicipta khas untuk menyerlahkan kejelitaan wanita asia. Dihasilkan oleh pakar persolekan Jepun yang terkemuka, Miyami diperbuat sepenuhnya daripada bahan semulajadi dan tidak mengandungi sebarang alkohol ataupun ekstrak binatang.
Miyami Two-way Foundation
* Kombinasi krim asas dan bedak yang licin bak sutera
* Memberi kemasan yang berkekalan dan sempurna
* SPF 15 melindungi kulit daripada bahang matahari

Colour Available : Light And Medium
Price : RM28
Rm6 Poslaju (Semenanjung)Rm9 Poslaju (Sabah/Sarawak)

sms / wassap untuk order
016-2140790

02 September 2014

Cantik kan kaki dengan PEDI SPIN

PEDI SPIN..ALAT BUANG SEL KULIT MATI DAN KULIT KERING PADA TAPAK KAKI 
PEDI SPIn...jom cuci2 kulit mati tanpa rasa sakit.. :)



Ini la Pedi Spin. kalau tengok iklan kt T.V pun biasa tunjuk cara kegunaannya.
 licin bersih kulit kaki.
dengan ada nya benda ni, tak perlu lagi susah2susah buat treatment 
mahal-mahal nak buang sisa-sisa keras pada kulit kaki, terutama tumit.




CARA GUNA PEDI SPIN
  • Ia di datangkan dengan dua kelajuan. mulakan dengan speed yang perlahan untuk tanggalkan kulit kering yang kasar. Kemudian gunakan high speed untuk kawasan-kawasan yang degil atau lebih sukar.
  • Gunakan disekitar tumit, buku lali, dan ibu jari kaki. pastu buka bahagian kepala dia  yang ada serbuk sisa kaki td. buang la jauh2.hihik. gunakan bahagian kepala pedi spin tu untuk polish permukaan kulit untuk jadi lebih lembut.
  • Siap! kaki terasa seksi, lembut dan sempurna;)




CARA GUNA PEDI SPIN SILA KLIK LINK VIDEO DI BAWAH :



















 HARGA :  RM 24
tak termasuk kos postage
Jika berminat boleh sms/ wassap : 016-2140790
like fb page : Norlitasdabizzon9

27 August 2014

Aylamyra 24K Gold serum dengan 16 khasiat terbaik utk wajah

 
Aylamyra 24K Gold serum

KKMNOT111201570K

Mengandungi kepingan daun emas 24 Karat yang sememangnya telah 

diketahuiumum sangat berkhasiat dan mempunyai kesan yang menakjubkan 

dalam kategori produk Anti Penuaan.Produk ini membantu membuang toxin 

pada kulit,membuang sel kulit mati,menyembuhkan kulit rosak dan 

mengantikan sel kulit baru.Manakala hyaluronic acid pula membekalkan 

kelembapan optimum yang diperlukan oleh kulit kita.Acetyl Hexapeptide-3 

pula ataupun dikenali sebagai komponen botox yang membantu 

mengurangkan kedutan dan garis halus.

16 khasiat 24K Gold serum !!!!!


Anda yang rugi jika tidak mengunakannya sekarang.

1.Memperlahankan proses penuaan.

2.Menjadikan anda nampak lebih muda dengan segera.

3.Memberi efek wajah berseri-seri

4.Menganjalkan wajah

5.Kulit menjadi lebih tegang

6.Membaiki kerosakan kulit.

7.Mengurangkan kesan akibat sinar UV.

8.Mengurangkan garis-garis halus.

9.Menyamaratakan warna kulit.

10Melawan serangan radikal bebas.

11.Kulit lebih lembut dan halus.

12.Memperlahankan proses pemberhentian penghasilan kolagen kulit.

13.Mengelakkan kulit kendur.

14.Menggalakkan pertumbuhan sel

15.Bertindak sebagai pelindung matahari semulajadi.

16.Mengurangkan parut dan mengawal pengeluaran minyak.


 Anda  harus mengamalkan 24 K GOLD SERUM
 
Jika anda mengalami keadaan 
 
-kulit kering dan kelihatan gelap.
 
-sudah mula ada kedutan disekeliling mata
 
-kulit kusam dan tidak bermaya
 
-warna kulit tidak sekata dan pudar

-mengendur dan lembik (tidak anjal)
 
-dah banyak garis-garis halus
 
-kalau ada parut lambat nak hilang
 
-semakin banyak bintik2 hitam dan pigmentasi
 
-jeragat
 
-kulit rosak sebab dari dulu tak suka pakai sun block 
 
dan semua orang dan anda sediri tahu yang anda nampak tua sebelum waktunya.
 
Walaupun anda ada 1 dari perkara diatas anda harus ambil langkah segera.
 
Semua orang pun akan tua tapi biarlah tua tapi sentiasa cantik dan anggun.
 
Betul tak ?


Cara mengunakannya

Selepas cleansing dan toner , sapukan serum 24k gold ini ke seluruh wajah,
Urut sehingga semuanya diserap masuk boleh juga guna mesin. Lepas tu
boleh pakai pelembab malam atau siang seperti biasa.


Bahan-bahan.

Deionized water, Acetyl Hexapeptide-3,Palmitoyl Tripeptide-3.Glycerin,Butylene
Glycol,Poysorbate 20,Carbomer,Triethanolamine,Phenoxyethanol,
Methylisothiszolinone,Gold,Sodium Hyaluronate,Aloe barbadensis Gel,allantoin.

Harga 
Semenanjung RM 75
Sabah Sarawak RM 80

Dapatkan sekarang !!!
sms /wassap : 016-2140790
like fb page : Norlitasdabizzon9

AylaMyra Cleansing Gel

 

AylaMyra Cleansing Gel RM 60
KKMNOT121100400K

Dibuat khusus untuk wajah berminyak dan bermasalah.Ia juga mempunyai bahan aktif yang 
membersih secara mendalam tanpa mengeringkan dan menyakitkan kulit.Mengandungi khasiat 
Aloe vera,Lemon dan pelbagai herba yang berfungsi merawat dan melindungi kulit.

Cara mengunakannya.

Basahkan kulit dengan air. Kemudian ambil sedikit cleanser dan ramaskan dengan air kemudian
cuci muka dan urut wajah secara memutar.Bilas dengan bersih ,keringkan dan dikuti dengan
pemakaian toner.


Aylamyra Royal Whitening Serum - Terbaru

Serum Terbaru di Pasaran, sangat berbaloi..dapatkan segera



Serum berkualiti premium dengan khasiat berganda.Gabungan agen-agen pemutih sepertiArbutin ,Vitamin C, Delentigo, Alpha bisabolol dan anti free radikal Vitamin E membantu mengawal pembentukan melanin yang menyebabkan pigmentasi.

 
Delentigo
Serum ini juga membantu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menyamaratakan warna kulit.Serum ini mampu membuatkan kulit anda lebih cerah dan sihat secara semula jadi.

 
Arbutin
Antara khasiat serum ini adalah
-mencerahkan kulit
-menyamaratakan warna kulit
-menghilangkan kusam
-membuang sel kulit mati
-mengurangkan tanda penuaan
-mengurangkan jeragat dan bintik hitam
-membaiki tona kulit
-Anti Oksida
-Kulit cerah sempurna 

 
vitamin c

Cara mengunakan

Sapu 2 kali sehari sehingga menyerap pagi dan malam.
1 botol untuk kegunaan 3 kali untuk kesan terbaik.
1 box boleh tahan 15 hari.

Jika anda hanya ingin mencerahkan kulit boleh digunakan bersama Aylamyra Cocentrate Skin Brighterning cream untuk kesan terbaik. Manakala jika anda mempunyai masalah kulit pigmentasi dan jeragat gunakan bersama Aylamyra Skin Repair Cream.


Aylamyra Royal Whitening Serum 
Harga RM 138/box
1 box /10 bottle.
KKM Not 140600081k 


Berminat nak order
sms / wassap : 016-2140790
like fb page : Norlitasdabizzon9

21 August 2014

Set Babies Blink yg terbaru

BABIES BLINK 5 IN 1

set terbaru 

Set terbaru yg ada penambahan toner dalam satu set !!! 
kesan pengunaan babies blink mmg seawal 24 jam
 ia dpt mengecilkan pori2 muka,
mencerahkan
 17x ganda dari agent pemutih!!!
membantutkan naik jerawat,
matikanjerawat,menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit 
dan mengimbangkan minyak berlebihan!!!
cepat2 kesan seawal 24 jammmm!!!
ternyata berkesan semestinya yg original dari Norlitasdabizzon9

Latest babies blink 5 in 1.
Dengan toner. 
Extra marvelous. Extra gebusss.

Harga :
Rm120/set.

Harga Promosi :
Rm90/set.



Kandungan set babies blink 5 in 1

1. Day krim babies blink 25g
2. Night Cream Magic Babies Blink 25g
3. Glutacoll Soap
4. Serum Super Glowing 10ml
5. Toner White Glow (new)
 
Glutacoll Soap
menghilangkan bintik2 hitam
mengecutkan jerawat


Magic Night Cream
mencerahkan 12 kali ganda
melicinkan kulit
menghilangkan flets parut jerawat serta jeragat
sekatakan tona kulit
menghilangkan jerawat
menghilangkan parut2 jerawat dan hitam
menggebu dan menghaluskan kulit
mencerahkan kulit seawal 24 jam
kulit lebih pinkish dan kenyal
mengecilkan pori- sesuai untuk semua kenis kulit
boleh juga disapukan pada bibir untuk mendapatkan bibir pinkish
sesuai dari umur 12 tahun ke atas

Antibiotik Day Cream
mencegah pertumbuhan jerawat
meresap minyak di muka menjadi lembapan ~ kulit bebas minyak
membuatkan kulit segar dan berseri
memberikan perlindungan penuh dengan SPF60
sesuai untuk semua jenis kulit

Serum Babies Blink
Mecerah dan membekalkan lembapan pada wajah

Toner WhiteGlow
Membuang 100% daki serta kotoran pada muka serta badan
mencerahkan 5 kali ganda daripada bahan pemutih lain
menyeimbangkan minyak berlebihan pada wajah serta kulit nampak berniar seawal 1 minit






 KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINK

-mengecilkan pori2 wajah
-mencerahkan 17x ganda dari agent pemutih
-menjadikan kulit cerah + pinkish
-melicinkan kulit secara maximum
-membantutkan kenaikan jerawat baru
-membantutkan pertumbuhan jerawat
-menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantng pada jenis jeragat
-melembapkan kulit seperti chewing gum
-mengimbangkan minyak berlebihan


KELEBIHAN SAMPINGAN PRODUK BABIES BLINK 5 in 1


**TIADA PENGELUPASAN
**TIADA BAHAN2 TERLARANG!
**PRODUK BUMIPUTRA
**1SET PENGGUNAAN 1-2 BULAN 
**PENTING!! DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

 





CARA PENGGUNAAN:


CARA PAKAI BABIES BLINK
  Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air 
dan keringkan

Siang
Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan 
pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)

Malam
Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka 
sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum 
krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan
 daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata.




Testimoni Yang Berjaya :











BABIES BLINK 5 IN 1 SET
RM120 (SM) / RM125 (SS)
RM90 (SM) / RM95 (SS)
(FREE POS)

Berminat pm/sms / wassap 
016-2140790
like fb page Norlitasdabizzon9

15 August 2014

CHRISZEN GEL EYELINER



CHRISZEN GEL EYELINER
HARGA : RM18.90
POS RM6 SM/ RM9 SS

Chriszen Pelancaran Baru!!
Semua orang guna excel paris/mn/nyx lip mate longlasting? Marilah, kami guna Chriszen gel eyeliner matte longlasting sekarang!! Ini barulah "Trend Terkini"
Chriszen gel eyeliner ini hanya satu warna iaitu--hitam sengit..
Perbezaan antara Chriszen Gel Eyeliner dan celak brand lain ialah:
- Warna hitam sengit (intense black+matte black) 
- Karis air dan "smudgeproof"
- Tahan lama selama 24 jam sehari! (LONGLASTING)
- Licin pakai
- Senang lukis (terutamanya kepada sesiapa yang tidak tahu make-up)
- Berus eksklusif yang sekali dengan botol.
- Boleh memanjangkan berus dengan botol supaya senang pegang.
- Cepat kering selepas lukis di mata
- Memudahkan untuk melukis pelbagai jenis celak.
- Senang dicuci dengan pencuci muka atau make up remover.



Boleh tahan sangat lama dan paling penting tak comot. Nangis pun tak comot sebab waterproof!



CHRISZEN GEL EYELINER
HARGA : RM18.90
POS RM6 SM/ RM9 SS

Berminat nak order
sms /wassap : 016-2140790
like fb page Norlitasdabizzon9
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ya Allah, Murahkan Rezeki Bagiku ....

" Ya Allah, apabila rezekiku ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya , juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut dan berikanlah rezeki padaku sebagaimana yang kujangka, dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan kutidak memerlukan sesiapa selain dari-Mu, dan jadikanlah kedua tanganku ini berada di atas dengan suka memberi dan menderma, dan jangan jadikan dua tanganku ini di bawah dengan suka meminta-minta, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu "